Svadby
Svadba. Výnimočná udalosť, raz za život! Užite si ju naplno a bez zbytočných stresov! Môžete využiť svoje vlastné organizačné schopnosti alebo naše služby, služby profesionálov.
V ŠARIŠ PARKu ponúkame viacero alternatív svadobných hostín,
vyberte si:
- samotné stravovacie služby
- kombináciu stravovania a ubytovania
- kompletné zabezpečenie svadobných služieb
Ak neviete, ktorej z alternatív dať prednosť, neváhajte, a obráťte sa na nás. Ochotné prevádzkarky ŠARIŠ PARKu vám rady poradia.
Krásna výzdoba jednoznačne patrí k dobre zorganizovanej svadbe alebo rodinnej akcii. Dotvára celkovú príjemnú atmosféru svadobného dňa. Ponúkame dva alternatívy výzdobu – základnú výzdobu a špeciálnu ponuku výzdoby.
Základná výzdoba
• farebné servítky
• svietniky a sviečky na stoly
• farebná organza na stôl podľa ponuky
• zapožičanie dekorácie na hlavný stôl (ikebana – umelé kvety)
• jednotná cena 99 Eur
k výzdobám je možné doobjednať:
- samostatné návleky na stoličky od 1,90 Eur
- estetický šál na stoličku od 1,50 Eur
Svadobná hostina, chutné menu a štýlové stolovanie, to je základ vydarenej svadby. Nenechajte nič na náhodu!
Príklady svadobného menu:
Vzorové menu č. 1
Aperitív – 0,1 l Vermuth bianco
Studené predjedlo – Šunkovo-syrový kokteil
Polievka – Slepačí vývar s mäsom a domácimi rezancami
Hlavné jedlo – 150 g Prírodný bravčový „Gordon Bleu“, 200 g
opekané zemiaky, 100g obloženie na liste šalátu
Dezert – Zmrzlinový pohár s ovocím, šľahačkou a toppingom
Káva – Presso s mliekom
2. hlavné jedlo – 220 g Kuracie stehno pečené plnené, 200 g dusená
ryža, 50 g zeleninové obloženie
3. hlavné jedlo –150 g Moravský vrabec, 200 g kyslá kapusta, 160 g
kysnuté knedle
Vzorové menu č. 2
Aperitív – 0,1 l Martini bianco
Studené predjedlo – Paradajka s mozarellou, bazalkou a olivovým olejom
Polievka – Slepačí vývar s mäsom a domácimi rezancami
Hlavné jedlo – 150 g Kuracie mäso a bravčové mäso na prírodno
zapekané so šunkou, šampiňónmi a syrom, 1/2 dusená ryža, 1/2 hranolky,
100 g zeleninové obloženie
Dezert – 100g štrúdľa so zmrzlinou, šľahačkou a topingom
Káva – Presso s mliekom
2. hlavné jedlo – 150 g Moravský vrabec, 200 g kyslá kapusta, 160 g
kysnuté knedle
3. hlavné jedlo – bufetové stoly – jednoduchá varianta: Domáce pirohy
sladké/slané, Holúbky – plnená kapusta plnená mletým mäsom, Hubová
máčanka, Jelení guľáš, Karlovarské knedle
Poznámka: Uvedené príklady stravovania sú ilustračné. Vybrať si môžete z ponuky cca 100 rôznych jedál. Toto menu môžete využiť tak pri svadbách, ako aj pri rodinných akciách.
Bufetové stolovanie počas svadobnej hostiny
Bufetové stoly odporúčame využiť počas druhej večere
s postupným dopĺňaním jedál. V prípade záujmu je možné pripraviť aj
celú svadobnú hostinu vo forme bufetových stolov. Bufetové stoly sú
ideálne aj pri väčších rodinných oslavách alebo v prípade
dlhšej akcie.
Náš tip: Prenajmite si čokoládovú fontánu a spestrite tak svadobný deň alebo rodinnú oslavu. Potešíte všetky veľké i malé deti v rodine! V cene 100 Eur je zahrnutý prenájom čokoládovej fontány, čokoláda a ovocie.
Viac informácií a rezervácie:
- telefonicky na čísle 0918 512 731
- e-mailom na prevadzkar@sarispark.sk
- alebo vyplnením jednoduchého formulára: